Читај ми!

Krivične prijave zbog ekološkog kriminala u Ćupriji i Somboru

Pripadnici MUP-a, Jedinice za suzbijanje ekološkog kriminala i zaštite životne sredine podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz Đuprije zbog postojanja osnova sumnje da kao odgovorno lice PD „Gradeks“ kamionima prevozio i odlagao građevinski šut u prirodno jezero u mestu Stara Ada. Druga krivična prijava biće podneta protiv muškarca iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo šumska krađa na nasipu u Srpskom Miletiću.

Sumnja se da je kao odgovorno lice PD "Gradeks" bez potrebnih saglasnosti JP "Srbija vode", kamionima prevozio i odlagao građevinski šut u prirodno jezero u mestu Stara Ada, na obali Velike Morave, čime je oštetio jezero i ugrozio životinjske vrste u njemu.

Protiv pedesetdvogodišnjaka biće podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Paraćinu.

Ista jedinica podneće krivičnu prijavu protiv muškarca iz Sombora zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo šumska krađa.

 

Kako se sumnja, on je tokom maja ove godine, u šumi na nasipu u Srpskom Miletiću, bez odobrenja i doznaka, posekao i ukrao oko 108 metara kubnih različitog drveta i tako pričinio materijalnu štetu Javnom vodoprivrednom preduzeću "Vode Vojvodine" u iznosu od oko 4.255.700 dinara.

Protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku Osnovnom javnom tužilaštvu u Somboru.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво