Celebrity News

I to se dogodilo! Radosne vesti stižu iz doma Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša: Branka i Gagi su samo o tome sanjali, svi čestitaju (FOTO)

Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša skladna je i čvrsta od prvog dana

I to se dogodilo! Radosne vesti stižu iz doma Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša: Branka i Gagi su samo o tome sanjali, svi čestitaju (FOTO)

Kada su se pre tačno dve godine upoznali, a zatim otišli na kafu iz koje se rodila romansa Anđela Jovanović i Mihail Dudaš nisu ni slutili da će njihov odnos rapidno prerasti u pravu, čvrstu vezu. Jedno drugome su se prepustili iskreno, a ta neposrednost doprinela je da posle svega par meseci međusobno upoznaju sve vrline i mane i nauče da se sa njima nose. Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša, kada se o njoj tek saznalo, bila je vrlo intrigantna za medije, a posebno je javnosti bio interesantan odnos oca dramske umetnice, glumca Dragana Jovanovića i budućeg zeta. 

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

 

 

Glumica i sportista za Story su pre par meseci dali divan intervju gde su otkrili sve tajne svoje veze, ali i to da li je Gagi testirao zeta, ali i koje su želje zaljubljenog para za naredni period. Tu smo saznali da se Anđela uveliko preselila kod Dudaša, te da se oboje vode osećajem. Da o venčanju ne misle, već nastoje da im odnos bude što kvalitetniji i bolji, ali da neće imati ništa protiv ni ako ih sloga i ljubav odvedu i pred matičara.

Pročitajte: Ozbiljna veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša usledila tek nakon test za zeta od strane glumičinog oca

 

 

Veza Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša juče je dočekala drugu godišnjicu, zbog čega su glumica i bivši atletičar ponosni, a vesele se i njihovi roditelji. Radosnu vest oni su objavili putem "Instagrama", a dok je Dudaš pored spleta fotografija i srca napisao samo broj dva, Jovanovićeva je poručila da je reč o dve godine čiste sreće i ljubavi, čime je raznežila fanove koji su odmah počeli sa čestitkama.

Komentari (1)

Loading
Ex faca

17:40 01.07.2022

Deco nisu vam pare i popularnosti roditelja donele ime i slavu, sami ste postigli, zato srećni bili još 102 godine, posle nije bitno.