VIDEO Incident u parlamentu Severne Makedonije: Poslanike gađao šoljicama i flašama

U parlamentu Severne Makedonije došlo je do fizičkog sukoba kada je poslanik vladajuće koalicije SDSM-DUI Arber Ademi gađao opozicione poslanike šoljicama za kafu i flašama s vodom.
Tokom incidenta, do kojeg je došlo za vreme rasprave o pravosudnom sistemu, povređeno je troje opozicionih poslanika.
Jedan od povređenih zadobio je povrede glave, a dvojica povrede ruke, prenosi Index.hr.
"Poniženje, nasilje i uvrede u parlamentu. Umesto Evrope, Makedonija je postala divlji zapad s kaubojima na vlasti", napisao je poslanik VMRO-DPMNE Mile Lefkov na Fejsbuku.
 
  • Muharem Beogradjanin

    28.06.2022 14:53
    Balkanci
    Sto Juznije sve vise divlji.
    Jos nisam procitao da se Svedjani biju u parlamentu.
    Turci redovno grci takodje; albanci i na kosovu ne mogu bez tuce,
    Sto nebi mogli i makedonci.pa i kod nacs ima boksera.
  • Jowan Snow

    28.06.2022 10:20
    Kradi dok si na vlasti
    Dui je albanska partija koja zapošljava ljude koji sede kući i primaju minimalac!Dok VMRO DPMNE je nacionalistička partija koja je takođe potkradala državu dok je bila na vlasti!Vuku svi koji se dokopaju položaja!Ali je sad neko dobio po tintari!
  • V5

    28.06.2022 07:33
    Kod nas je bolje
    U toku rasprave o pravosudnom sistemu povređena su trojica poslanika. U Srbiji to ne može da se desi; skupštinu nemamo, a i kada bi je imali ne bi bilo rasprave o pravosudnom sistemu jer ga takođe odavno nemamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.