RAKIĆ ZNA DOBRO KO MU JE META: Srpski UFC borac se oporavlja od povrede u streljani, DOBRO PUCA iz pištolja i puške
Foto: Printscreen/Instagram

razonoda

RAKIĆ ZNA DOBRO KO MU JE META: Srpski UFC borac se oporavlja od povrede u streljani, DOBRO PUCA iz pištolja i puške

Ostali sportovi -

Jedan od najboljih fajtera na svetu u poluteškoj kategoriji našao zanimaciju

Aleksandar Rakić, jedan od najboljih UFC boraca u poluteškoj kategoriji, sanirao je povredu kolena. Posle napornih treninga opušta se u streljani sa prijateljima.

Rakić je otišao u streljanu sa društvom, a tamo je mete gađao pucajući iz pištolja i puške. Na kraju se pohvalio slikajući se pored mete, zadovoljno se smeškajući svojim pogocima.

- Kada nisam u stanju da se bavim borilačkim veštinama, radim bilo šta drugo čime mogu da održim oči, ruke i reakciju u formi. Bilo mi je mnogo zabavno i sigurno ću nastaviti sa ovakvim treningom i ubuduće, čak i kada se 100% oporavim - poručio je Aleksandar Rakić.

Srpski fajter pokidao je ligamente desnog kolena u borbi protiv Poljaka Jana Blahoviča u maju. Operisan je u Beču na klinici doktora Mihaela Liske, a o njemu se tokom oporavka brinula njegova supruga Melani.

Aleksandar Rakić u profesionalnoj MMA karijeri ima 14 pobeda i tri poraza. Kada se bude oporavio veruje da će mu Jan Blahovič dati priliku za revanš, jer je meč izgubio zahvaljujući povredi.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track