LSV: Zašto je Moravski koridor bitniji od puteva i pruga u Vojvodini?

Liga socijaldemokrata Vojvodine pitala je zašto je Moravski koridor bitniji od auto-puta Zrenjanin - Beograd ili od Fruškogorskog koridora.
Generalni seketar LSV Bojan Kostreš u saopštenju ova pitanja postavlja predsedniku Aleksandru Vučiću "koji u našoj zemlji o svemu odličuje" i predsedniku Pokrajinske Vlade Igoru Miroviću "koji se ni za šta ne pita".
Kostreš i insistira da odgovore na pitanje zašto železničke pruge u Vojvodini nisu bitne i zašto se "čupaju i odnose u staro gvožđe".
Kostreš je naveo da je svima "veoma drago što se gradi Moravski koridor, ali bilo bi nam još draže da se grade i putevi u Vojvodini i ne čupaju naše pruge".
 
"I u Vojvodini žive građani koji imaju sva ustavna i zakonska prava", naglasio je Kostreš.
  • Sandra

    30.06.2022 06:49
    Ma ajde
    Ligasi tek sad vide da je Vojvodina zapostavljena i devastirana unazad 10 god toliko, da bi i Mikosevic da ustane bio zadivljen i prenerazen uspehom.naprDnjaka. A Ligasi sad tek vide..
  • Bacvanin

    30.06.2022 06:43
    Putevi su stvarno ocajni,makar da presvuku NS-Sombor ono je bruka
  • Ташоли

    27.06.2022 16:39
    Бојан Костреш, потписник "Апела 88", као такав, све што изјави не значи ништа, чак и да је тачно. А ретко је тачно.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina