');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

"NA ISTOM MESTU PRE DVE DECENIJE SLETEO AUTOBUS PUN PUTNIKA" Meštani sela u kojem su nastradali mladići iz Čačka tvrde: Sleteli su baš tu gde OGRADA NEDOSTAJE JOŠ OD TOG UDESA

Četvorica mladića iz Čačka nastradala su sinoć oko 2 sata iza ponoći u selu Jančići kod Čačka, kada je automobil sleteo s puta, a na istom mestu pre 20 godina sleteo je sa puta automobus pun putnika.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Nesreća kod Čačka Foto: RINA, Društvene mreže / Ringier
Nesreća kod Čačka

Kako tvrde meštani, tada je porušena ograda koja nikada nije obnovljena.

Blic preporučuje

- Mladići su sleteli baš na mestu gde ograda na mostu nedostaje. Pre dve decenije u autobusu je bio lakše povređen kondukter, a na sreću putnici su prošli bez ozleda - kaže izvor Kurira.

Nesreća kod Čačka
Foto: Rina / Rina
Nesreća kod Čačka

Podsetimo, Ognjen Vasiljević (19), koji je vozio automobil, zatim Ivan Stančić (19) koji se nalazio na suvozačkom sedištu, kao i Nikola Zekavica i Luka Mićović noćas su izgubili život u selu Jančići kod Čačka. Nastradali mladići bili su starosti od 18 do 20 godina i svi su iz Čačka. Automobil im je sleteo s puta u Jančićima sa oštećenog mosta i bio je teško uočljiv zbog rastinja i korova.

Nesreća kod Čačka
Foto: Rina / Rina
Nesreća kod Čačka

Slupani automobil tek je jutros primetio jedan od meštana kada je krenuo do prodavnice, koji je potom obavestio policiju. Za to vreme roditelji i porodice tragali su za mladićima, a preko društvenih mreža tražili su bilo kakvu informaciju, piše Ozon press.