');
Najnovije vesti
Blic Zabava

KAKVA EMOCIJA: Publika tri sata sa Matićem u glas pevala, a muzička zvezda poručila: Vaša energija je nešto najlepše

Muzička zvezda Saša Matić napravio je pravu atmosferu za pamćenje prethodne večeri. Pred više od osam hiljada ljudi Saša je u Sloveniji, gradu Velenju držao koncert više od tri sata, a publika je zajedno sa njim stihijski pevala njegove dobro znane hitove.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Saša Matić Foto: Instagram / Instagram
Saša Matić

- Dobro veče draga publiko. Nemam reči kojima bih opisao ovu emiciju. Srećan sam kada osetim vašu energiju koja mi daje podsticaj da pevam još dugo dugo - rekao je Matić, a potom dodao:

Saša Matić
Foto: Promo / Ustupljene fotografije
Saša Matić

- Ovo je veoma lep oseća i radujem me što je tako. Malo je tri sata za dobru zabavu kakvu mi znamo da napravio. Ovo je neprocenljiv osećaj i verujem da ću se uskoro ponovo vratiti - obratio se Saša nakon uspešnog koncerta publici.

Matić nastavlja promociju svog albuma “Dva života” na dugačkoj turneji koja obuhvata tri kontinenta. U septembru Sašu očekuje Američka i Kanadska turneja, nakon toga veliki koncert u Zagrebačkoj areni koji je zakazan za 21.10., a potom odlazi na Australijsku turneju.

Saša Matić
Foto: RAS / RAS Srbija
Saša Matić

Tokom leta odražaće brojne koncerte po Evropi, a na Balkanu će nastupati u nekoliko država. Ono čemu se mnogi raduju je koncert na Banjalučkom Kastelu 16.07. koji će biti održan zajedno sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Novim CD-om Saša obeleževa 20 godina uspšene karijere, a ovaj projekat napravljen je u saradnji sa Telekomom Srbija.