01:31

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

BAR NISAM BILA DRUGA...

IGRALA SAM PROSTITUTKU U DEČIJEM FILMU! Jelena Gavrilović otkrila: Moj debi uloga je bila PRVA DEVOJKA PORED DŽIPA

Pop kultura -

Popularna glumica Jelena Gavrilović gostovala je u Realnoj priči na Kurir televiziji gde je otkrila njenu prvu ulogu na filmu.

- Bio je jedan film koji je fantastičan film za decu, ali neću ništa da imenujem. Sećam se da me je moja drugarica koja je inače kostimograf pozvala i rekla da im je frka jer im fali glumica. Ja sam odmah tu rekla ako vam treba ja sam ta. To je ispalo jako slatko - rekla je glumica.

Jelena Gavrilović
foto: Kurir televizija

Glumica je navela da je to bio dečiji film i da je bila presrećna, međutim njena uloga ju je fascinirala.

- Rekla mi je da dođemo ja i još neko treba za dečiji film. Mene je to još više uzbudilo. naravno da ćemo da dođemo. Mislim šta možemo da glumimo u dečijem filmu. Sto posto sam neka vila ili patuljak, baš sam se oduševila. Inače da napomenem da je film odličan od scenarija i režije pa sve nadalje. Međutim mi odlazimo tamo i tom trenutku kada su oni nas obukli ja shvatam da igram prostitutku pored jednog džipa. Da sve to nema veze sa oni patuljkom i vilom - istakla je glumica.

Glumica se osvrnula i na svoj prvi debi na filmu.

- Moj prvi posao je bio prva devojka pored džipa tako da je to moj debi na filmu. Čoveče mogla sam da budem druga devojka pored džipa, bar sam prva - rekla je glumica

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

01:09

Čestitke poznatih za 2022: Jelena Gavrilović, Dženan Lončarević, Hari Mata Hari, Željko Samardžić i Aleksandra Mladenović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track