Pre mesec dana brat i sestra su se PRVI PUT FOTOGRAFISALI, a danas je Milica proslavila 13. rođendan u novoj sobi sa drugarima
Foto: Printscreen Facebook, Tamara Misirlić

pomoć i dalje potrebna

Pre mesec dana brat i sestra su se PRVI PUT FOTOGRAFISALI, a danas je Milica proslavila 13. rođendan u novoj sobi sa drugarima

Društvo -

MILICA U NOVOJ SOBI PROSLAVILA 13. ROĐENDAN Težak život porodice Ilić rastužio celu Srbiju, SADA IM SE RENOVIRA KUĆA I VRAĆA OSMEH

Pre samo mesec dana prvi put su se fotografisali, a danas je Milica proslavila rođendan u novoj sobi. Uskoro će sve prostirije biti gotove.

Porodica Ilić iz Jagnjila, otac Ljubiša, majka Nataša, sin Marko (14), koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije, i ćerka Milica (13), čija je sudbina duboko rastužila celu Srbiju, konačno je dočekala bolje dane zahvaljujući pomoći koja je skupljena za njih.

Kako je Kurir ranije pisao, ova porodica je živela u užasnim uslovima, u maloj kući bez kupatila, u jednoj sobici, a socijalna pomoć koju dobijaju nije dovoljna da pokrije ni najosnovnije potrebe, pa su se Ilići godinama borili za goli opstanak.

Zahvaljujući dobrim ljudima i humanitarnoj organizaciji Tamare Misirlić, Milica je danas proslavila svoj 13. rođendan u novoj sobi.

 Milica Ilić
Milica Ilićfoto: Printscreen Facebook

Ova devojčica je umesto tužnog pogleda konačno imala razloga za osmeh, vredniji od svog zlata ovog sveta. Rođendan je obeležila u potpuno sređenoj sobi, sveže ofarbanoj, sa novim nameštajem, a o tome je do juče samo maštala.

Tu su bili i njeni drugari, ali i torte, svećice, vatromet, radost...

- Milici je danas rođendan i baš danas majstori su uspeli da završe, srede i renoviraju njenu sobu, pa joj je ta rođendanska želja ostvarena - navela je Tamara za Telegraf.

Kako kaže, novac se za porodicu Ilić i dalje prikuplja, a majstori rade punom parom.

- I dalje se prikuplja novac, a radovi su u toku. Oni su vrlo srećni jer su živeli u katastrofalnim uslovima. Danas sam ih posetila da bismo proslavili Miličin rođendan. Još jedna organizacija prikuplja novac za njih - kaže Tamara.

Porodici Ilić možete pomoći na ovaj način:

RAČUN ZA DONACIJE:

200-3453980101008-90

Fondacija "Tamara Misirlić"

Svrha uplate: Pomoć porodici Ilić

(Kurir.rs/ Telegraf.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track