U pucnjavi u blizini prihvatnog centra za migrante kod Sombora ranjena jedna osoba

U somborskom naselju Šikara, u blizini prihvatnog centra za migrante, u ranim poslepodnevnim satima došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja, a jedna osoba je ranjena, prenosi N1.
U pucnjavi u blizini prihvatnog centra za migrante kod Sombora ranjena jedna osoba
Foto: 021.rs
Kako je za N1 rečeno u policiji, prvo je došlo do tuče među migrantima, a potom je upotrebljeno i oružje.
Na snimku koji je dostavljen redakciji N1 vidi se grupa od nekoliko desetina migranata u neposrednoj blizini prihvatnog centra, i čuju se četiri hica iz vatrenog oružja.
Prema nezvaničnim informacijama, reč je o obračunu različitih grupa migranata, koji je eskalirao u sredu uveče u naselju Šikara.
 
Prema nepotvrđenim informacijama, prilikom prvog okršaja upotrebljeno je hladno oružuje, a na teren je tada izašla ekipa hitne pomoći i policijska patrola.
  • Milosrdni anđeo

    24.06.2022 03:11
    Deportovanje umešanih pa nek se "igraju" drugde. Možda drugi nauče iz primera.
  • Lekari

    24.06.2022 02:13
    welcome
    Ma kakvi, to su samo buduci lekari, piloti, bankari koji dolaze iz ratom zahvacenih zemalja... otkud njima oruzje ? Oni su mirni migranti, nisu to oni ratoborni i sto prave od svojih naselje geto u koji ni policija ne sme da zadje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.