Policija pozvala Nebojšu Stefanovića i Dijanu Hrkalović na razgovor

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i bivša državna sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović pozvani su na razgovor od strane Sektora unutrašnje kontrole MUP-a.
Kako je MUP naveo u saopštenju, oni su pozvani na razgovor "radi utvrđivanja svih činjenica i okolnosti na navode koje su iznosili u javnosti".
MUP je naveo i da je to učinjeno po nalogu Višeg javnog tužilaštva. 
Bivša sekretarka u MUP-u Dijana Hrkalović u intervjuu za Objektiv.rs iznela je niz optužbi na račun bivšeg ministra policije a sadašnjeg vojske Nebojše Stefanovića, između ostalog da je prislužkivao predsednika Aleksandra Vučića. Takođe, ona ga je označila kao glavnog krivca za brojne druge afere. Jedna od optužbi je i da je Stefanović lično štitio klan Veljka.
 
Ministar odbrane Nebojša Stefanović je na njene optužbe reagovao tako što je izjavio da je Hrkalović iznela bujicu laži o njemu, tvrdeći da je bila na odmoru u Izraelu sa jednim od vođa kavačkog klana. Rekao je da je Hrkalović imala veze sa članovima kriminalnih grupa, da je sa njima bila u intimnim odnosima, a da je retoriku prema njemu promenila kada je promenila advokata.
  • Nik

    23.06.2022 20:04
    Zanimljivo je da Hrkalovićka ima isti glas i govor kao Nebojša. Ako ne gledate ekran, ne znate ko govori. Da nije to ista osoba, samo se preobuče po potrebi?
  • Hm

    23.06.2022 17:32
    Vauuu
    Gde je zakazano venčanje?
  • Steva

    23.06.2022 17:26
    čekaćemo Godoa

    Glas razuma
    23.06.2022 • 14:14
    NE-PADA-MI-NA-PAMET da čitam ovu i slične vesti.
    ..........................................................................................
    Živim za dan kada će doći normalna vlast i pokrenuti istrage.

    Eeee, nečekaćeš se prijatelju a trebaće ti bar jedno dva do tri živoota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija