Bivši dečko Džordža Majkla prekinuo višegodišnje ćutanje o pevaču: "Hteo je da ugodi majci"

Keni Gos je govorio o životu i smrti svog bivšeg dečka Džordža Majkla, u svom prvom intervjuu nakon pet godina.

Život

Izvor: B92

Četvrtak, 23.06.2022.

12:12

Bivši dečko Džordža Majkla prekinuo višegodišnje ćutanje o pevaču:
Foto: Profimedia/ Yoshikazu TSUNO

Muzička zvezda i solo umetnik Majkl preminuo je od bolesti srca i jetre 2016. godine, u 53. godini, posle duge borbe sa zloupotrebom supstanci i alkoholizmom.

Govoreći o Majklu u intervjuu sa Pirsom Morganom, trgovac umetninama Gos – koji je bio u vezi sa Majklom između 1996. i 2009. godine – rekao je: "Svi smo očekivali da će umreti. Proveo sam toliko vremena dok smo živeli zajedno, brinući za njega".

"Iskreno, mrzeo je činjenicu što se toliko brinem za njega. Setite se rečenice iz jedne od njegovih pesama: 'Vidim ti to u očima kad me tako gledaš, razdire me napola'. I zaista jeste. Jednostavno nisam znao šta da radim", rekao je Gos. Dodao je: "Sve vreme sam bio zabrinut za njega... ako voliš nekoga, brineš se za njega".

Gos je istakao da je "zaista pokušao" da spase Majklu život.

"Ono što uvek zaključim jeste da je bilo mnogo više vremena kada sam bio neverovatno srećan sa njim nego što sam bio zabrinut", rekao je on.

"Uvek je govorio da sam mu spasao život. Mislim da je to malo preterano, ali zaista sam pokušao", iskren je Gos. Razmišljajući o njihovoj otvorenoj vezi, Gos je rekao da ga je Majkl odabrao za partnera da bi "ugodio svojoj majci" Lesli Angold Panajotu.

"Imao je stav da smo njegova majka i ja veoma slični. I na mnogo načina smo bili. Rekao bih, ja sam mnogo više tip koji igra po pravilima, a ona je bila ista takva. Takođe uopšte ne osuđujem", ispričao je Gos.

Prošle godine poverenici Majklove imovine vredne 97 miliona funti dogovorili su finansijsku nagodbu sa Gosom, nakon što je on zahtevao isplatu od 15.000 funti mesečno, tvrdeći da ga je Majkl finansijski izdržavao dok su bili zajedno.

Gos i Majkl upoznali su se u restoranu u Los Anđelesu 1988. i bili su par 13 godina, od 1996.

Većina Majklove imovine pripala je njegovim starijim sestrama, ocu i prijateljima. Ništa nije ostavio Gosu, kao ni svom dečku Fadiju Favazu, sa kojim je bio u periodu pre smrti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

16 h

Podeli: