Najnovije vesti
Vesti Beograd
Vesić predstavio novu igračku: Novac od prodaje ide u dobrotvorne svrhe, a biće dostupna samo u jednoj radnji

Vesić predstavio novu igračku: Novac od prodaje ide u dobrotvorne svrhe, a biće dostupna samo u jednoj radnji

Igračka "Pokretna kancelarija Gorana Vesića" na policama robne kuće Panda Danas je Goran Vesić, zajedno sa direktorkom Fondacije za decu i mlade Beograda "Gnezdo", Tanjom Popović, obišao robnu kuću “Panda”, na čijim policama se nalazi igračka - "Pokretna kancelarija Gorana Vesića".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Pokretna kancelarija igračka Foto: screenshot
Pokretna kancelarija igračka

Naime robna kuća "Panda", se obratila Fondaciji za donaciju igračaka kamper.

Fondacija Beograda i kompanij "Panda", 13. juna su potpisali ugovor oko prodaje 500 igračaka kapmera. Panda će u svim svojim tržnim centrima vršiti prodaju igračaka i sva sredstva od prodaje će ići na račun Fondacije.

- Od danas se u robnoj kući, prodaje moja igračka "Pokretna kancelarija", koja je inače postala brend u Beogradu. Pre nekoliko meseci, ljudi iz robne kuće “ Panda” su tražili saglasnost da se moje ime nadje na igrački, jer su se gradjani intersovali za istu, videvši kada sam delio novinarima igračku kampera. Posebno sam srećan što će ceo prihod od prodaje igračaka ići Fondaciji Beograda “ Gnezdo”. Takodje, ono što me čini još srećnijim jesu naši prijatelji kinezi koji su shvatili koliko je važno da budemo društveno korisni i da pomažemo onima kojima je pomoć potrebna, a to upravo radi Fondacija "Gnezdo" - izjavio je Vesić.

- Pre svega želim da kažem da se zajvaljujući Goranu Vesiću i njegovoj pokretnoj kancelariji koja je postala simbol rešavanja problema gradjana Beograda, mi danas nalazimo u robnoj kući "Panda". Na čijim policama se od danas nalazi igračka pokretna kancelarija, gde će prihod od svake prodate igračke ići na račun Fondacije “ Gnezdo”. Na ovaj način ćemo pomoći još nekoj porodici kojoj je naša pomoć potrebna”, istakla je Tanja Popović, direktorka Fondacije "Gnezdo". Direktor robne kuće "Panda", Zou Jun Young, istakao je da mu je izuzetno zadovoljstvo što se igračka kamper nalazi na policama njihove robne kuće i što će na taj načni preko Fondacije "Gnezdo", stići pomoć onima kojima je najpotrebnija.

Sav novac prikupljen od prodaje igračke biće doniran Fondaciji za decu i mlade "Gnezdo".