Igra Voša kao Barsa? Novosađani zainteresovani za golmana Barselone

Golman iz Barsinog pogona Lazar Carević mogao bi u narednoj sezoni da obuče dres Vojvodine.

Kako piše Dnevnik, to bi bio i odgovor na najavu Vošinog sportskog direktora Marka Jovanovića, koji je najavio da traži golmana i centralnog beka.

Novosadski dnevni list piše i kako "iz izvora bliskih Barseloni", saznaju da je dvadesettrogodišnji golman iz Cetinja, bliži Vojvodini nego klubu sa kojim mu sledeće godine ističe trogodišnji ugovor. Ugovorom je definisano i da klub može da napusti i ranije, ali uz obeštećenje od 100 miliona evra, što Vojvodina, naravno, nema. 

Navodno se ne bi radilo o pozajmici, već o ugovoru.
 
Carević je za Barsu potpisao kao osamnaestogodišnjak. Sa omladinskim timom Barselone osvojio je titulu evropskog šampiona, što mu je bila odskočna daska za prekomandu u Barselonin B tim. 
 
Mladi golman je debitovao i za reprezentaciju Crne Gore.
  • ljubitelji loptanja

    16.06.2022 05:42
    STOP MALVERZACIJAMA!!!
    Gradom uveliko kolaju teorije zavere po pitanju ovog transfera, tako da bi ga trebalo bataliti - radi mira u kući. Ima još golmana, nije ovaj jedini...
  • Salajčan

    15.06.2022 20:59
    Sramota
    Sve ovo je lepo,ali velika sramota za novosadske medije,da niko nije spomenuo veliki uspeh novosadske Slavije koja je ubedljivo stigla prva do cilja u novosadskoj ligi . Klub koji je u poslednje vreme zaboravljen gotovo od svih ,a ovaj klub ima veliku i lepu tradiciju i za nekoliko godina će slaviti sto godina od osnivanja. U prolećnom delu prvenstva su ostvarili sve pobede i tako se " prošetali" kroz ligu i da to niko nije ni spomenuo,a spominju se drugoplasirani i trećeplasirani klubovi. Stvarno sramota za sve gradske medije
  • Sasa

    15.06.2022 20:21
    Milan Rastavac
    Licno poznajem novog trenera Vose I ubedjen sam da je ovo ubedljivo najbolje ressenje za klub, u svakom segmentu. Vrlo brzo ce se svi uveriti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.