Napoli odredio cenu za Kulibalija 1Foto: EPA-EFE/CESARE ABBATE

Dok se čeka da Barselona predstavi Andreasa Kristensena (26 godina) i Franka Kesija (25 godina) koje je dovela kao slobodne igrače, klub nastavlja da radi na jačanju tima za sledeću sezonu, a jedna od prioritetnih pozicija za narednu sezonu je mesto centralnog defanzivca.

Žil Kounde (23 godine) je Ćavijev favorit, ali u slučaju da ne može da angažuje igrača Sevilje, drugo ime koje se pojavljuje na vrhu liste želja je Kalidu Kulibali (30 godina).

Kulibali ima još godinu dana ugovora sa Napolijem, a senegalski internacionalac je odbio poslednju ponudu svog kluba za produženje istog, pa mu Partenopei olakšavaju prodaju na tržištu ovog leta, akko ne bi otišao sledećeg jula bez kao slobodan igrač.

Napoli je svestan toga i počeo je da procenjuje prodaju svog sjajnog defanzivnog igrača kako bi zaradio nešto novca i potražio oravo pojačanje u narednih nekoliko nedelja.

Predsednik Napolija Aurelio di Laurentis želi da dovede neke sjajne fudbalere ovog leta kako bi poboljšao kvalitet tima.

Kako piše Mundo Deportivo prvi čovek ovog kluba bi odlazak Kalidua Kulibalija odobrio ukoliko bi neko ponudio 30 do 35 miliona evra.

Pored Barselone, za centralnog defanzivca su zainteresovani i Totenhem, Čelsi i Juventus.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari