Nova vest
Košarka

Petak, 03.06.2022.

11:00

ABA liga kaznila Partizan

Regionalna ABA liga kaznila je KK Partizan zbog incidenata na trećem meču finalne serije sa Crvenom zvezdom.

Izvor: B92

Autor:B92

ABA liga kaznila Partizan
Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©

Partizan je, kao i Zvezda zbog druge utakmice, kažnjen delimičnim zatvaranjem dvorane u naredna tri meča u regionalnom takmičenju.

Osim toga, crno-beli su kažnjeni i sa 50.000 evra zbog brojnih nepravilnosti u organizaciji utakmice koja je u samom finišu prekidana zbog ubacivanja predmeta na teren.

Pored Partizana, kažnjen je i trener Crvene zvezde Dejan Radonjić zbog tehničke greške koju je dobio na istom meču. Crnogorski stručnjak ima rok 21 dan da uplati 300 evra koliko iznosi kazna.

"Zabranjuje se KK Partizan NIS prodaja i deljenje karata za delove tribina kako sledi: (I) prvih 10 redova tribine A; (II) prvih 13 redova tribine "BELA LOŽA"; (III) prvih 10 redova tribine "B"; (IV) celu tribinu "PARTER 4"; (V) celu tribinu "PARTER
4 SENIOR"; (VI) celu tribinu "PARTER B"; (VII) celu tribinu "PLAVA LOŽA"; (VIII) prvih 12 redova tribine "VIP LOŽA"; a sve kako je to pobliže naznačeno žutom bojom na skici koja se prilaže ovoj Odluci i čini njen sastavni deo, a u odnosu na sledeću utakmicu na kojoj će biti domaćin, a koja utakmica je određena za dan 3. jun 2022. godine"
, navodi se u odluci Disciplinskog sudije ABA lige Hrvoja Vidana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu