ZNAM JEDNU KOJA JE ODNELA TEGLE SA PAPRIKAMA: Brat se razvodi, žena mu otišla iz stana, ali njen potez je DIGAO INTERNET na noge
Foto: Profimedia

hit

ZNAM JEDNU KOJA JE ODNELA TEGLE SA PAPRIKAMA: Brat se razvodi, žena mu otišla iz stana, ali njen potez je DIGAO INTERNET na noge

Društvo -

"Brat se razvodi, žena mu otišla iz stana, ostavila pismo, a najjače što mu je odnela je OVO":

Mnogi supružnici nakon razvoda odnose svoje stvari iz zajedničke kuće, ali zbog onoga ono što je uradila jedna žena digla se neverovatna bura na društvenim mrežama.

- Brat se razvodi, žena mu otišla iz stana, ostavila mu pismo, odnela svoje stvari i one koje je kupila, ali najjače što mu je odnela bojler - napisao je jedan tviteraš.

Komentari se samo nižu. Tvit je momentalno postao viralan sa više od hiljadu lajkova i mnogo mahom šaljivih komentara.

- Drugarici je bivši odneo vegetu, a nisu čak ni bili venčani - napisala je jedna korisnica.

- Ja znam jednu koja je odnela tegle sa paprikama - nadovezao se jedan korisnik.

Mnogi su se svedočili sličnim situacijama.

- Našem kumu je odnela zimske gume i kanticu eurokrema - napisao je jedan korisnik.

- Znam jednog, Bog da mu dušu prosti, svojevremeno je ženi i dvojici malih sinova sa kuće skinuo vrata i prozore i odneo kada je odlazio. Da ga zapamte. I jesu. Umro je sam. U trolejbusu - napisao je jedan Tviteraš.

- Moj otac je u razvodu, usred jula meseca, odneo frižider jer ga je njegov ćale platio. Usred jula. Majci koja je nezaposlena sa dvoje male dece (2 i 4 godine). Nezaposlena jer je bila sa narcisom u braku 10 godina i jedva se izvukla. Posle je uradio još gore stvari. Užas - dodao je jedan korisnik.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track