Najnovije vesti
Vesti Svet
BEBU STARU SAMO 57 DANA BACIO KROZ PROZOR! Horor u Brazilu: Devojčica umrla u bolnici

BEBU STARU SAMO 57 DANA BACIO KROZ PROZOR! Horor u Brazilu: Devojčica umrla u bolnici

Dvomesečna beba tragično je završila svoj tek započeti život u Brazilu pošto ju je otac bacio kroz prozor tokom svađe sa majkom bebe, navodi Mirror.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Foto: Joa Souza / shutterstock

Izabel de Agilar Loeš iz Brazila imala je samo 57 dana kada je pretrpela katastrofalne povrede glave pošto je bačena sa prozora sa visine od pet metara, u subotu, 28. maja. Preminula je u bolnici.

Komšije su ispričale policiji da su se roditelji svađali, kada je 26-godišnji otac, koji nije imenovan, bacio bebu kroz prozor.

Foto: Alf Ribeiro / shutterstock

Izabelina majka (36) ispričala je policiji da je otac došao da vidi ćerku, koja je juče trebalo da napuni dva meseca, jer njih dvoje ne žive zajedno. Ispričala je da je kuvala pirinčani puding u vreme tragedije i da je kad se vratila, videla je da joj dete leži na ulici.

Baka bebe ispričala je policiji da je, kada joj je ćerka bila trudna, partner udarao u stomak, kao i da su se često svađali.

Otac bebe je pobegao sa lica mesta, ali je kasnije pozvao policiju i rekao da mu je žao i najavio da će da se preda. Policajci su ga nešto kasnije uhapsili, ali je on odbio da ispriča svoju verziju događaja.

Autopsija je pokazala da je Izabel preminula usled povreda mozga.