Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.05.2022.

08:35

Mendi: Ostvario mi se dečački san

Fudbaler Real Madrida Ferland Mendi rekao je da je ekipa ponosna na sve što je postigla ove sezone i da mu se osvajanjem Lige šampiona ostvario dečački san.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Mendi: Ostvario mi se dečački san
Foto: Profimedia

Fudbaleri Reala osvojili su 14. titulu prvaka Evrope, pošto su u finalu Lige šampiona u Parizu pobedili Liverpul sa 1:0.

"Pobeda u Parizu, još sam ja iz regiona Pariza, veoma sam srećan zbog moje ekipe i zbog sebe. Čini se kao da je bilo zapisano... postigli smo teške i komplikovane stvari... Nemam reči, ne mogu da objasnim, ponosni smo na sve što smo postigli ove sezone i što smo pobedili u velikom finalu. Ovo je ostvarenje dečačkog sna", rekao je Mendi za Kanal plus.

Liverpul je imao 24 šuteva na gol, od čega devet u okvir gola, a dva od četiri pokušaja Reala išla su u okvir. Jedini gol postigao je Vinisijus Žunior u 59. minutu.

"U prvom poluvremenu oni su imali malo više loptu, ali vratili smo se u drugom poluvremenu, uspeli smo da se pronađemo, da igramo fudbal i prošlo je dobro. Pobedili smo. Uspeli smo da ih kontrolišemo, sve je dobro prošlo", naveo je odbrambeni fudbaler Reala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve