Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.05.2022.

12:45

Modrić: Niko nam nije davao velike šanse

Luka Modrić je po peti put osvojio pehar Lige šampiona.

Izvor: B92

Autor:B92

Modrić: Niko nam nije davao velike šanse
Foto: Profimedia

Vezista Reala nastavlja sa sjajnim rezultatima, a kako stvari stoje, ostaće sigurno još godinu dana na "Santjago Bernabeu".

Iako je po tom pitanju ostao zagonetan ("videćemo, planovi su da slavim, pa da se priključim reprezentaciji"), Modrić je u intervjuu za "Večernji", rekao da se oseća fenomenalno posle pobede nad Liverpulom.

"Prvi put je uvek posebno, ali i kod ove pete titule je prisutna sreća. Pogotovo na način koji smo došli do ove titule, stvarno je bilo impresivno od početka do kraja. Niko nije verovao u nas, niko nam nije davao velike šanse, ali mi smo sa verom, sa kvalitetom, sa samopouzdanjem, sa karakterom, došli ovde i osvojili petu titulu", kaže Modrić.

I dalje ne može da poveruje da su osvojili 14. krunu u Ligi šampiona.

"Kada vidite kako mi igrači osećamo ovaj dres, kako volimo ovaj klub, onda je jasno otkuda toliko uspeha i ovako dobrih rezultata. Pet pehara Lige šampiona se činilo kao nešto nestvarno, no eto, sada ih imamo. Nadam se da će doći još koja", dodao je.

Još jednom se osvrnuo na sam meč sa "crvenima".

"U prvom poluvremenu nismo igrali dobro, ali u drugom delu nakon gola koji nam je bio poništen počeli smo da igramo više", zaključio je Luka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve