Nova vest
Fudbal

Nedelja, 29.05.2022.

23:12

Ivanović o atmosferi: Na ovim prostorima to ulazi u platu

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović očekuje da će se navijači Partizana revanširati za viđeno na drugoj utakmici finala ABA lige.

Izvor:

Autor:

Ivanović o atmosferi: Na ovim prostorima to ulazi u platu
Pedja Milosavljevic/starsport/2022

Meč su obeležili navijači Zvezde koji su tokom čitavog toka utakmice vređali pripadnike crno-belog tabora, gađali ih i po okončanju ušli u konflikt sa igračima Partizana

"Navijači kao navijači žele da urade sve da njihov tim pobedi. To je to, ništa drugo", smatra Zvezdin igrač.

"Oni će sigurno napraviti ozbiljnu reakciju na sve ovo što se dešavalo na terenu i zaista moramo da dobro analiziramo prednosti i mane sa ova dva meča", dodao je Ivanović.

Uporedio je nivo tenzija između perioda koje je proveo u Podgorici i Beogradu.

"Kada si igrač na ovim prostorima, to ulazi u tvoju platu. Drugačije je zato što je Zvezda tim koji osvaja titule i ima imperativ osvajanja, tako da je to malo drugačije. Ne bih to upoređivao, ali je definitivno veća tenzija", kaže plej crveno-belih.

Sam Ivanović je ušao u okršaj sa Zagorcem.

"To je u toku igru nešto bilo. Ja i Rade smo prijatelji, igrali smo zajedno. Sve je to okej", jasan je Ivanović.

Govorio je i o samom meču.

"Bilo je iskreno pod moranje da uzmemo ova dva meča kod kuće. Očekivali smo da će ovaj biti teži nego prvi. Partizan je u jednom momentu poveo, ali smo dobrom timskom odbranom i kvalitetnim rešenjima u napadu odradili dobar posao", rekao je Ivanović.

Promašio je bitno slobodno bacanje koje je moglo da uvede Zvezdu u lakšu završnicu.

"Bilo mi je teško. Bilo je bitno bacanje. Ono što je najvažnije, da se utakmica dobro završi", zaključio je nekadašnji igrač Budućnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve