Region

Svet

Slavko Banjac snimio pesmu koju je posvetio Merimi Njegomir!

Slavko Banjac snimio je pesmu koju je posvetio preminuloj pevačici Merimi Njegomir! Pesma je poprilično teška, poprilično jaka i zahtevna. Pesma se zove "Prašina".

Slavko Banjac snimio pesmu koju je posvetio Merimi Njegomir! Screenshoot/Instagram





Vest da je Merima Njegomir bolesna i u teškom stanju, mnoge je neprijatno iznenadila, ali ipak nadali su se da će biti bolje, nažalost nije. Merimina smrt pogodila je ne samo njenu porodicu i estradu, već i čitavu javnost koja ju je volela.


Pevač Slavko Banjac pre svega je bio veliki Merimin prijatelj, a sada je odlučio da će u njenu čast snimiti i pesmu.


Reč je o pesmi ''Prašina'', koju su zajedno preslušavali, a Merima Njegomir ga je nagovarala da je snimi, što će on sada i uraditi i istu posvetiti njoj.

- Uradio sam pesmu koja je posvećena Merimi Njegomir. Nažalost povod je jako neprijatan, ali to je delić poštovanja prema toj velikoj ženi i umetnici. Pesma je poprilično teška, poprilično jaka i zahtevna. Pesma se zove "Prašina" i jako se ponosim zbog toga. Ta žena je zaslužila mnogo, otišao mi je dragi prijatelj - rekao je Slavko i dodao:






- To je snimljeno zato što je Merima želela da ja tu pesmu snimim. Još za života Meriminog smo je preslušavali kao demo i ja sam rekao: "Mama, ovo je teško, težak je tekst. Ne mogu samo da pevam balade", a ona mi je rekla kako moram to da snimim. Kada se sve ovo dogodilo, odlučio sam da je uradim i posvetim njoj - ispričao je Slavko Banjac, prenosi Pink.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika/pink

Povezane vesti:


>