Nova vest
Fudbal

Subota, 28.05.2022.

16:20

Ante Čačić ostaje trener Dinama iz Zagreba

Fudbalski klub Dinamo iz Zagreba saopštio je da će trener Ante Čačić i naredne sezone predvoditi sa klupe ekipu prvaka Hrvatske.

Izvor: B92

Autor:B92

Ante Čačić ostaje trener Dinama iz Zagreba
Foto: Profimedia

Čačić je na Maksimir stigao pred kraj upravo završene sezone kao zamena za dotadašnjeg trenera Željka Kopića i uspešnom završnicom osigurao Dinamu da osvoji novu titulu prvaka Hrvatske, 23. u istoriji.

Saradnja Dinama i Čačića dogovorena je na godinu dana uz mogućnost produžetka na još jednu godinu.

Čačić je naveo da mu je velika čast što ostaje na klupi Dinama i istakao da je veoma srećan i ponosan zbog osvajanja titulu prvaka.

"Navijači su nam bili posebna snaga u ovom prvenstvu i nadam se da će nam ponovno dati podršku u svemu što je pred nama. Želimo da nastavimo u istom smeru
", rekao je Čačić, prenosi agencija Hina.

"Dinamo ima veliki kvalitet, jako dobar igrački kadar i verujem u još jednu uspešnu sezonu na domaćem i evropskom planu. Dinamov gard je uvek bio i mora biti pobednički i to je ono čemu ćemo svi zajedno težiti u novim izazovima pred nama", dodao je trener zagrebačkog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve