Grad Vranje donirao opremu saobraćajnoj policiji vrednu 560.000 dinara 1Foto: vranje.org.rs

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i njegov pomoćnik Marjan Stanković uručili su načelniku Policijske uprave (PU) Vranje Saši Nedeljkoviću opremu za rad lokalne saobraćajne policije. Oprema u vrednosti od 560.000 dinara finansirana je novcem prikupljenim od naplate saobraćajnih kazni.

Gradonačelnik Milenković je izrazio zadovoljstvo što i ove godine grad može da donira opremu koja će doprineti boljem radu saobraćajne policije.

„Nastavljamo lepu tradiciju da od saobraćajnih kazni koje su naplaćene na teritoriji grada Vranja kupujemo opremu koja je neophodna saobraćajnoj policiji. Oprema je obezbeđena na osnovu potreba i zahteva PU Vranje. Podatak da su se prošle godine od naplaćenih kazni po osnovu saobraćajnih prekršaja u budžet grada slila 22 miliona dinara govori da je saobraćajna policija dobro radila na terenu. Cilj je da se poveća bezbednost u saobraćaju, a pre svega unapredi svest građana o neophodnosti poštovanja svih saobraćajnih propisa“, rekao je Milenković.

Načelnik PU Vranje Saša Nedeljković zahvalio se na prijemu u svoje i ime Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Lokalna samouprava i Ministarstvo unutrašnjih poslova ulažu maksimalne napore da se bezbednost saobraćaja podigne na što viši nivo, a sve u ciju opšte zaštite stanovništva kako na području Grada i Pčinjskog okruga, tako i na nivou države“, istakao je Nedeljković.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari