Poslanik Đorđe Stanković poziva poslanike iz Niša da dogovore nastup u Skupštini "u interesu svih Nišlija" 1Đorđe Stanković: Foto privatna arhiva

Potpredsednik Narodne stranke i predsednik niškog odbora Đorđe Stanković pozvao je sve poslanike iz Niša u budućem sazivu Skupštine Srbije, bilo da pripadaju vlasti ili opoziciji, da “dogovore zajedničke ciljeve koji su u interesu svih Nišlija i da ih zastupaju u parlamentu”.

“U budućem sazivu Narodne skupštine iz Niša imamo sedam poslanika – tri iz koalicije oko SNS, a četiri iz opozicije. To znači da imamo dobru šansu da neke važne stvari izborimo za naš grad. Jer, mi smo pre svega Nišlije koji treba da rade u interesu Niša”, kaže Stanković, koji je javno pozvao sve poslanike na zajednički sastanak.

Stanković kaže da će u junu otvoriti Narodnu kancelariju, odnosno Kancelariju narodnog poslanika, u kojoj će građani moći da iznesu svoje probleme, kako bi se, između ostalog, “njihov glas čuo u Skupštini”.

“Čekao sam da se izbori zvanično završe, ali pošto se još ne zna kada će se to desiti, jer i posle 50 dana od izbora taj proces još traje jer se oni održavaju u nekim opštinama, Kancelarija će početi sa radom”, kaže Stanković.

On ocenjuje da izborni proces još nije završen jer “SNS odugovlači, uzbog toga što ne želi da vidi poslanike opozicije u skupštini”.

“Drugi razlog je što oni svakog meseca inkasiraju 700 hiljada evra, budući da su u toj skupštini trenutno sami”, kazao je Stanković.

 

Kancelarija narodnog poslanika

Kancelarija narodnog poslanika Stankovića biće na Trgu Pavla Stojkovića 5/7. Od početka juna radiće svakog četvrtka od 17 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari