Vulin: Policija će pojačati kontrolu da spreči izvoz šećera iz Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je da će policija pojačati kontrolu da bi se sprečio nelegalni izvoz šećera iz Srbije.
Vulin: Policija će pojačati kontrolu da spreči izvoz šećera iz Srbije
Foto: 021.rs
"Policija će pojačati i kontrolu robnih rezervi, a podsećam da su i podnete odgovarajuće krivične prijave protiv lica koja su vršila malverzacije sa pšenicom i kukuruzom i drugim osnovnim namirnicama iz Republičke direkcije za robne rezerve", rekao je Vulin, a preneo njegov kabinet.
On je istakao da će policija vršiti kontrolu, u saradnji sa poreskom, tržišnom i carinskom inspekcijom i drugim nadležnim službama.
Podsetimo, Vlada Srbije ograničila je cenu šećera u trgovinama na 89,99 dinara, što važi za sva pakovanja.
  • Forenzičar

    27.05.2022 10:02
    Da bi se ovaj posao završio, ministar je mesec i 5 dana, pre roka, odlučio da treba obučiti i zaposliti još 700 policajaca kursista. Broj 700 je izabran od strane ministra, kao omaž u čast 700 000 članova stranke njegovog saborca i pisca svih scenarija, koje on kao inkarnacija Benija Hila, izvodi već godinama.
  • Marko

    27.05.2022 07:47
    Spin
    Znaci ne smu privatnici posteno da zaradjuju u ovoj zemlji? To samo kanda sme onaj sa Andricevog venca i njegov brat.
  • Zebra

    26.05.2022 23:00
    Cirkus u našem gradu radi nonstop!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija