KRVAVA OSVETA! Zbog krađe zastave izboli 6 navijača, dvojicu OTELI I SUROVO MUČILI! Iz hotela odzvanjali JAUCI, VRISKA I PLAČ
Foto: Printscreen

HOROR

KRVAVA OSVETA! Zbog krađe zastave izboli 6 navijača, dvojicu OTELI I SUROVO MUČILI! Iz hotela odzvanjali JAUCI, VRISKA I PLAČ

Fudbal -

Krvavi navijački obračun koji se dogodio u Buenos Ajresu zaprepastio je ljubitelje fudbala širom sveta

Grupa huligana argentinskog Rasinga napala je pristalice Deportiva iz Kalija iz osvete zbog ukradene navijačke zastave.

Epilog - šest izbodenih Kolumbijaca, od kojih se jedan nalazi u teškom stanju.

Do incidenta je došlo pred gostovanje Deportiva u Buenos Ajresu u poslednjem kolu Kopa Libertadoresa.

Navijači Deportiva su došli na stadion Rasinga, predstavili su se kao turisti koji samo žele da posete stadion argentinskog kluba. Tom prilikom su ukrali jednu od glavnih navijačkih zastava i kasnije se pohvalili na društvenim mrežama.

To je razbesnelo vatrene pristalice Raisinga. Pa su spremili osvetu!

Nekoliko dana kasnije oko 200 huligana izašlo je na ulice da pronađe lopove. Saznali su kuda se kreću Kolumbijci, pa su im napravili sačekušu. Uleteli su u voz i tom prilikom izboli šestoricu navijača, od kojih se jedan nalazi u kritičnom stanju.

Pojedini Argentinski mediji prenose da su navijači Rasinga uspeli da saznaju i ko su osobe koje su ukrale zastavu i da su ih pronašli u hotelu u kom su bili smešteni. U pitanju su dva momka i jedna devojka.

Deportivo Kali
foto: Printscreen

Dva mladića su navodno zatvorili u sobu i mučili. U hotelu su odzvanjali krici, vriska i plač. Neko je pozvao policiju, koja je došla na lice mesta i oslobodila nesrećne Kolumbijce.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track