Nova vest
Tenis

Sreda, 25.05.2022.

12:30

Vajda: Novak mi je rekao – "Ne želim da te vidim u boksu"

Marijan Vajda, bivši trener Novaka Đokovića, a sadašnji Aleksa Molčana, rekao je da neće znati kako da se ponaša u duelu Srbina i Slovaka u drugom kolu RG-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Vajda: Novak mi je rekao –
Starsrport/Serbia Open

Vajda je do pre nekoliko meseci bio u stručnom štabu najboljeg tenisera sveta, ostavio je neizbrisiv trag, ali u sredu će morati da navija protiv Novaka.

Novak Đoković i Aleks Molčan sastaju se u drugom kolu Rolan Garosa (sreda oko 15 časova), a Vajda je pred susret pričao za L‘Ekip.

"Kako čudna priča, je l‘da? Ne znam ni šta da mislim. Ne znam ni kako da se ponašam šta da radim. Možda neću ni doći. Dajte... Protiv Novaka...", iskreno je govorio Vajda.

"Pričali smo o ovome pre početka turnira. Rekao sam mu: ‘Nadam se da ćemo se videti ponovo u drugoj rundi kako bih ga nasmejao i zato što sam se nadao da će Aleks proći prvo kolo", dodao je.

Vajda je zatim otkrio šta mu je Đoković u šali odgovorio.

"Rekao mi je: ‘U redu, ali ne želim da te vidim u boksu‘. Kakva priča...", kazao je Vajda.

Vajda je oduvek bio omiljena ličnost u timu Novaka Đokovića i samim što nije u njegovom boksu je čudno, a zamislite tek kako je videti ga u suprotnom, protivničkom boksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve