25. maj  2022. 08.18  →  18.28 | Izvor: Tanjug

Teretnjaci čekaju 6 sati na Kelebiji i Šidu, 5 na Horgošu

BEOGRAD -

Najnovije informacije Uprave granične policije govore o kolonama teretnih vozila na pojedinim graničnim prelazima, pa tako sest sati čekaju teretna vlzila na Kelebiji i Šidu, a pet na Horgošu.

 

Na Preševu i Batrovcima teretna vozila zadrzavaju se tri sata, na Sremskoj Rači dva, a na prelazu Gradina sat i po.

horgos,carina,prelaz,granica

Auto-moto savez upozorava i da je zbog radova na pojedinim denicama na njima izmenjen režim saobraćaja.

Od danas će režim saobraćaja biti izmenje na Obilaznici oko Beograda, a radovi će trajati do 15. juna.

Na delu petlje Orlovača iz pravca Niša za saobraćaj će biti zatvareno isključenje ka Beogradu i Čačku (Gornjem Milanovcu). Saobraćaj iz pravca Niša ka Novom Sadu biće preusmeren na preticajnu saobraćajnu traku iz suprotnog smera do visine groblja Orlovača, a zatim se vraća u normalan režim saobraćaja na auto-put.

Iz pravca Novog Sada ka Nišu nema izmena u režimu saobraćaja.

Od danas do 10. juna izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Uljma - Izbište u dužini od 3,1 km, a za vreme izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan znakovima privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Od sutra do 31. jula izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Pančevo - Bavanište u dužini od 9 km. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će biti regulisan znakovima privremene saobraćajne signalizacije i opreme.

Izmene zbog radova na deonici Sremska Mitrovica - Ruma

Na deonici puta Sremska Mitrovica - Ruma, danas od sedam sati izvode se radovi na sanaciji kolovoza u smeru Batrovci - Beograd, saopšili su Putevi Srbije.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.