MAJKA OTKRILA VRLO NEOBIČAN NAČIN ZA UŠTEDU NA HRANI: Perem i jedem ostatke ručka svog sina!
Foto: Printscreen

ČUDNO I NEPOTREBNO

MAJKA OTKRILA VRLO NEOBIČAN NAČIN ZA UŠTEDU NA HRANI: Perem i jedem ostatke ručka svog sina!

Zanimljivosti -

Kako sin nije pojeo celu svoju pastu, ova majka je odlučila da opere umak i napravi novi za svoju večeru sa istom pastom

Svi bi trebalo da se potrudimo da smanjimo količinu hrane koju bacamo, ali jedna majka zgrozila je korisnike Tik Toka kada je u videu, koji je podelila na Tik Toku, otkrila da hranu koja ostane od sinovog ručka opere i pojede kasnije.

Kako piše Mirror, u videu je objasnila da je njen sin jedva pipnuo pastu koju mu je pripremila za ručak, pa je umesto da ju baci u kantu, odlučila da je prilagodi sebi i pojede to za večeru.

Tik Tok
foto: Printscreen

Ali, mnoge je zbunila kada je demonstrirala kako je isprala umak s testenine kako bi sebi napravila novi.

- Htela sam drugu vrstu paste od one koju sam napravila svome sinu, a on ju nije pojeo pa sam odlučila samo da isperem postojeći umak i dodam novi. Ne razumem zašto je svima, uključujući i mome mužu, to tako čudno. Stalno to radim i uštedimo puno novaca i hrane - rekla je mama u videu.

Korisnici Tik Toka koji su pogledali video takođe su, kao i njen suprug, bili uznemireni zbog ove ideje uštede hrane, ali našli su se i oni koji su podržali ovaj trik.

- To je zapravo jako dobar način da smanjite svoj otpad. Ionako biste to inače bacili u smeće, možete pojesti - napisala je jedna korisnica.

"Mrzim da bacam hranu, ali ovo mi je stvarno čudno", komentirala je druga, a treća je dodala: "Ne bih prala umak s testenine nego bih pojela to što je već napravljeno, ovo mi je nekako fuj."

Mama je kasnije odgovorila na neke komentare i složila se da su njene metode 'nekonvencionalne', ali je insistirala na tome da funkcioniše za nju i njenu porodicu, te da ne planira da prestane s tim.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:04

NOV JEZIV TIKTOK IZAZOV DIGAO BEOGRADSKO NASELJE NA NOGE! Zabrinuti stanari ispričali bizarne detalje ovog nebezbednog trenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track