Konstitutivna sednica SO Majdanpek 23. maja 1Foto: J.B.K.

Majdanpečka opština u ponedeljak, 23. maja treba da dobije novo rukovodstvo. Nikola Naunović, predsednik Skupštine opštine Majdanpek u prethodnom sazivu zakazao je konstitutivnu sednicu Skupštine opštine Majdanpek.

Najpre će prema predloženom dnevnom redu, biti izbran verifikacioni odbor i podnet izveštaj o rezultatima lokalnih izbora održanim 3. i 16. aprila, da bi potom bili potvrđeni mandate odbornicima novog saziva Skupštine opštine Majdanpek.

U novom sazivu su inače odbornici sa šest izbornih lista: SNS sa 19 odbornika, SPS sa pet, Ne dam ima tri odbornička mandata, Može i drugačije dva obornika i po jedan odbornički mandat osvojili su Srpski pokret Dveri i Pokret za Kraljevinu Srbiju – DSS.

Odbornici novog saziva na sednici lokalnog parlamenta u ponedeljak, 23. maja treba da izaberu predsednika i zamenika predsednika, kao i da postave sekretara SO Majdanpek.

Uslediće potom izbor predsednika i zamenika predsednika opštine, kao i članova Opštinskog veća, a zatim i imenovanje predsednika, zamenika predsednika i članova Administrativne i Mandantno-imunitetske komisije SO Majdanpek.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari