NEKI HEROJI NOSE KOPAČKE: Neverovatan potez Srbina, kada vidite u KAKVOM STANJU je igrao i šta je uradio neće vam biti dobro VIDEO
Foto: Starsport

SVAKA ČAST

NEKI HEROJI NOSE KOPAČKE: Neverovatan potez Srbina, kada vidite u KAKVOM STANJU je igrao i šta je uradio neće vam biti dobro VIDEO

Fudbal -

Luka Luković je postao heroj u poslednjem kolu Prve lige Srbije

On je golom doneo pobedu Javoru kojom je ekipa iz Ivanjice obezbedila povratak u Super ligu.

Luković je bio strelac protiv Loznice u 76. minutu, a pobeda rezultatom 1:0 je sačuvala Javor na drugom mestu koje direktno vodi u elitni rang srpskog fudbala.

Osim što je postigao pobedonosni gol, dvadesetpetogodišji napadač će ostati upamćen zbog slike koju je objavio nakon utakmice.

Na njemu se vidi u kakvom stanju je bila njegova noga nakon poslednjeg sudijskog zvižduka i zaista deluje zapanjujuće da je uopšte mogao da igra.

Luka Luković
foto: Instagram/lukalukovic

– Neizmerno sam srećan i zbog gola, ali pre svega zbog toga što se Javor vraća tamo gde pripada. Trpeo sam velike bolove, ali sam imao veliku želju da pomognem saigračima kako bismo ostvarili pobedu. Nismo imali sreće prošle godine u ovo doba kada nas je jedan gol delio od opstanka u ligi, ali sada nam se sve vratilo! Hvala navijačima i saigračima, ali posebno upravi koja je imala poverenje u sve nas! Verujem da smo učinili veliku stvar za klub i grad. Idemo na kratak odmor i oporavak, pa onda u novu sezonu i iskušenja Superlige, koja će verovatno biti jača nego ikada - poručio je Luković za "Maksbet sport" nakon utakmice.

Pogodak Lukovića za plasman u Super ligu možete da pogledate na vremenu 2:45, na sledećem snimku:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track