ON JE MENE POJEO IZNUTRA: Dijana otkrila detalje porođaja sa Novakom: 40 dana nisam mogla da dođem sebi i vratim organe na mesto!
Foto: Printscreen

ispovest

ON JE MENE POJEO IZNUTRA: Dijana otkrila detalje porođaja sa Novakom: 40 dana nisam mogla da dođem sebi i vratim organe na mesto!

Tenis -

Na današnji dan, pre tačno 35. godina, Dijana Đoković je na svet donela jedog od najboljih sportista u istoriji - Novaka Đokovića

Dijana Đoković se nedavno u emisiji "Dok anđeli spavaju" tog 22. maja 1987. godine, kada se rodio Novak.

"Čim su mi ga doneli, odmah sam znala da je moj. Bio je jedini bez povoja na glavi, taman, drao se kao magare. Odmah sam rekla: 'Ovaj je moj, garant!' Od prvog dana je bio grlat, a izgledao je kao beba od tri meseca", rekla je uz osmeh Noletova mama.

Dijana je otkrila da je Novak "probio" termin porođaja.

"Trebalo je da se rodi u znaku Bika, ali je "pretekao" nekoliko dana. To mi Srđan nikad nije oprostio. Zašto nije Bik, nego je prešao u Blizance, ali šta ja da radim kad dete neće napolje. Bilo mu je lepo u maminom stomaku, pa smo morali da izazovemo porođaj. Kada se konačno rodio, bio je velika beba, imao je četiri kilograma i 250 grama. On je mene "pojeo" iznutra. Četrdeset dana nisam mogla da dođem sebi i da vratim organe na mesto. Skoro da nisam mogla da dišem posle porođaja, u stomaku sam imala rupu. Ali, Bogu hvala, sve je bilo kako treba", otkrila je Dijana Đoković.

Novak Đoković, Dijana Đoković
foto: Damir Dervišagić

Ova uporna, tvrdoglava beba izrasla je u najboljeg sportistu u istoriji Srbije.

Novak je danas najuspešniji teniser u istoriji belog sporta. Rekordnih 370 sedmica proveo je na prvom mestu ATP liste, osvojio je 20 Grend slem titula u karijeri, rekorder je po broju osvojenih Masters titula i nema nameru da se zaustavi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track