Najnovije vesti
Vesti Hronika
TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Mladić automobilom usmrtio ženu u Subotici, stradao motocikilista u Smederevu, traktor sleteo sa puta...

TRAGEDIJA ZA TRAGEDIJOM Mladić automobilom usmrtio ženu u Subotici, stradao motocikilista u Smederevu, traktor sleteo sa puta...

U Ulici Beogradski put u Subotici dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Hitna pomoć Beograd dnevna pokrivalica Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Hitna pomoć Beograd dnevna pokrivalica

Automobil marke BMW, kojim je upravljao mladić (22) udarilo je pešaka (58), koja je od zadobijenih povreda preminula po prijemu u bolnicu, pišu "Novosti".

Nažalost, to je samo jedna nesreća u nizu. U saobraćajnom udesu kod Smederava danas oko 16 sati nastradao je vozač motocikla (41) prilikom sudara sa automobilom. Sudar se dogodila na putu Smederevo - Ralja.

Motociklista je prebačen u bolnicu u Smederevu gde je oko 18.30 sati podlegao povredama, piše "Kurir".

Danas je u saobraćajnim nesrećama širom Srbije nastradalo nekoliko ljudi.

Pročitajte još

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Novog Pazara jutros nešto pre 10 sati nastradao je motociklista.

Zatim je na auto-putu Niš-Beograd kod petlje Velika Plana vozač izgubio kontrolu nad cisternom i prešao u suprotni smer, ali nije bilo nastradalih.

U Podunavcima kod Vrnjačke Banje dogodila se saobraćajna nesreća oko 11.30 sati. Nesreća se dogodila kada je traktor kojim je upravljao Ž. G. (82) je sleteo sa puta.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 12.40 sati kod Alibunara poginuo je vozač "juga" (82). Nesreća se dogodila na putu Alibunar - Vladimirovac.

Na Ibarskoj magirstali kod Rušnja saobraćaj se i dalje otežano odvija nakon stravičnog sudara dva putnička vozila. Saobraćajna nesreća dogodila se nešto posle 18 časova, a jedna osoba je, kako saznajemo, zadobila teške telesne povrede.