Celebrity News

Kad se ona pojavila sa crvenim karminom, ostale su mogle kući: Evo zašto su sinoć svi gledali u suprugu Zorana Kesića (FOTO)

Supruga Zorana Kesića kostimografkinja je koja ne voli javno da se eksponira, te iz tog razloga stogo čuva svoju intimu i bračni život sa voditeljem

Kad se ona pojavila sa crvenim karminom, ostale su mogle kući: Evo zašto su sinoć svi gledali u suprugu Zorana Kesića (FOTO)

Prelepe žene u skupocenim toaletama prošetale su sinoć prostorom u kom je održana rođendanska žurka kompanije SBB, a među njima već na prvi pogled izdvojila se supruga Zorana Kesića, lepa i šarmantna kostimografkinja Ivana Majstorović Kesić.

Pročitajte: Zoran Kesić je drži čvrsto za ruku: Uhvatili smo Oliveru Kovačević nasmejanu sa POZNATIM KOLEGOM, svi se pitaju JEDNO (FOTO)

Boško Karanović

 

Ivana je za party odabrala kežual varijantu. Bele farmerke sa iscepkanim nogavicama, dugačku, oversize košulju iste nijanse i bež cipele i tašnicu, a sve to ukombinovala je sa nude make up-om i jednim malim detaljem, zbog kojeg je kako se veruje i privukla toliku pažnju prisutnih. Reč je o crvenom karminu koji supruga Zorana Kesića obožava da nosi a nije ni tajna da joj odlično stoji i da se upravo zbog toga u masi svaki put ističe.

Pročitajte: Supruga Zorana Kesića zablistala na premijeri: Pogledajte zašto su sinoć svi gledali u Ivanu (FOTO)

Boško Karanović

 

Voditelj i kostimografkinja devet godina su u braku i imaju dvojicu sinova Andreju i Vanju, koji su centar svih njihovih zbivanja, a da su supružnici skladni i da se vole kao prvog dana govori to što se čitave večeri okruženi poznanicima i prijateljima nisu razdvajali, dok je Zoran sve vreme ponosno Ivanu držao za ruku.

 

Komentari (0)

Loading