Film i serije

Trenutno najpopularniji film na Netfliksu pun grešaka

Trenutno najpopularniji film na Netfliksu pun grešaka
Foto: Print Screen/Youtube | Trenutno najpopularniji film na Netfliksu pun grešaka

​Na prvom mjestu trendinga na Netfliksu se trenutno nalazi film "Senior Year", u kojem glavnu ulogu igra Rebel Vilson.

Film je na ovoj striming platformi objavljen prošle nedjelje, a gledaoci su već uočili neke greške.

Jedan korisnik Twittera objavio je da su za scenu plesne tačke navijačica, čija je radnja smještena u maj 2002. godine, stavljene pjesme koje tada još nisu bile objavljene.

"Gledam Senior Year na Netfliksu i već sam vidio očiglednu grešku. Iskoristili su pjesmu Keli Klarkson A moment like this u maju 2002. godine, a pjesma je izašla u junu 2002. godine. Ups", napisao je gledalac.

Ispostavilo se da ta pjesma Keli Klarkson nije jedina korišćena u filmu koja zapravo nije bila ni objavljena u vrijeme događaja u filmu.

Hit Sk8er Boi muzičarke Avril Lavinj takođe je korišćen u flešbek sceni smještenoj u maju 2022. godine, a nije bila objavljena do juna te godine.

Inače, u filmu je riječ o Rubi, 17-godišnjakinji koja je vođa navijačica, zabavlja se sa popularnim dečkom iz škole i na putu je da postane kraljica maturske večeri. No tokom treninga navijačica, Rubi padne sa vrha piramide i završi u komi.

Potom se radnja filma premotava 20 godina unapred, kada se 37-godišnja Rubi probudi iz kome. Vraća se u srednju školu i pokušava da preuzme svoju ulogu zvijezde škole. Najviše želi da osvoji krunu kraljice maturske večeri.

Film je već danima prvi u trendingu Netfliksa, ali reakcije gledalaca na njega nisu najpozitivnije.

Film na IMDb-ju ima ocjenu 5.6 i nanizalo se dosta loših kritika. Jedni su pisali kako je film totalni kliše, ali da je smiješan i dobar za opuštanje, dok su drugi kritikovali film, jer je neoriginalan i "loš tinejdžerski film", prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije