');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

"NI REČ NIJE REKLA OD TOG TRENUTKA, ODEĆA JOJ JE BILA POCEPANA" Prijateljica tinejdžerke za kojom se tragalo celu noći otkrila nove detalje misterioznog slučaja

Devojčica (15) koja je sinoć nestala u Banatskom Velikom Selu kod Kikinde, prema rečima porodične prijateljice, pošto je pronađena nije želela da priča sa svojim roditeljima i kaže im šta joj se dogodilo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Devojčica je pronađena posle jedne noći potrage Foto: privatna arhiva / Ustupljene fotografije
Devojčica je pronađena posle jedne noći potrage

Podsetimo, tinejdžerka je u petak uveče bila sa društvom, ali kada su se rastali, ona nije došla kući. Roditelji su odmah nestanak prijavili policiji.

- Svi smo se prepali kada smo čuli da je nema, ali onda se sve dobro završilo. Ne znamo šta joj se sve dogodilo, s obzirom na to da nije rekla ni reč od tog trenutka. Sve ćemo saznati, samo da ona bude dobro - kaže naša sagovornica i dodaje:

- Imala je povrede na sebi u vidu ogrebotina i odeća joj je bila pocepana, ali ne znamo detalje. Ona je sada na sigurnom i roditelji su je vodili kod lekara, pre svega kod psihologa kako bi im ispričala šta se sve dogodilo od trenutka kada joj se izgubi svaki trag do povratka kući.

Pročitajte još

Prijateljica je rekla i da je devojčica veoma dobra i da roditelji nikada nisu imali problema s njom.

- Nije bilo problema s njom, ona je fina i vaspitana i zato smo svi ostali u čudi da joj se nešto ovako desilo. Završava osmi razred i treba da upiše srednju školu - kaže ona.

Podsetimo, otac devojčice za Telegraf rekao je da je njegova ćerka mučena celu noć.

- Ćerku su mi otela dvojica muškaraca i mučila je celu noć. Vratila se sva izgrebana i pocepana, tek sad dolazi sebi - rekao je on i dodao:

- Ispričala nam je da su je dvojica muškaraca držala pod jednim drvetom celu noć. Jedan je bio stariji, drugi mlađi. Vukli su je po zemlji, udarali, deo odeće joj je pocepan. Nije zlostavljana, ali je povređena i istraumirana.

Istraga će utvrditi gde je devojčica bila celu noć, kao i koje povrede ima. Prema rečima našeg izvora ona je sa ocem u policiji, gde će se obaviti razgovor sa psihologom i stručnjacima kako bi se utvrdilo šta se zaista dogodilo.