Milan Dumanović, potpredsednik Novog policijskog sindikalnog saveza, 23. maja odgovara na Fejsbuku 1Foto: N1

Milan Dumanović, potpredsednik Novog policijskog saveza, odgovaraće u ponedeljak na pitanja čitalaca Danasa u 12 časova.

Dumanović je nakon vraćanja na posao, koje je usledilo nakon odluke Disciplinske komisije MUP u Novom Sadu, učestvovao u osnivanju sindikata čiji je sada potpredsednik.

Dumanović je otpušten u februaru 2017. godine odlukom Disciplinskog starešine Policijske uprave u Pančevu, gde je premešten iz Odeljenja za opservaciju i dokumentovanje pri kabinetu ministra unutrašnjih poslova, nakon što je ispričao o nelegalnom angažovanju u Potočarima.

Njemu se na teret stavilo da je imao „ponašanje koje šteti ugledu službe i samostalno istupanje u javnosti i sredstvima javnog informisanja u vezi sa radom, koje bi izazvalo ili bi moglo da izazove štetne posledice po ugled Ministarstva“.

U emisiji će reči biti o trenutnoj bezbednosnoj situaciji u Srbiji, sukobu unutar SNS, odnosu Vučić-Stefanović, suđenju Dijani Hrkalović…

Pitanja možete postaviti već sad u komentarima ispod Fejsbuk najave, kao i u toku samog razgovora, a delove razgovora čitaćete kasnije na portalu Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari