Kontejneri za kabasti otpad u tri subotička naselja 1Kontejneri za kabasti otpad, foto: Miloš Radojević

U okviru prolećne akcije odvoženja čvrstog i kabastog otpada iz domaćinstava, JKP “Čistoća i zelenilo” Subotica će sledeće nedelje postaviti kontejnere za sakupljanje otpada na Makovoj sedmici, Željezničkom naselju i Novom selu.

Na Makovoj sedmici kontejneri će biti postavljeni kod Doma mesne zajednice, na početku Ulice Isidore Sekulić i na kraju Celjske.

U utorak i sredu kontejneri za sakupljanje kabastog otpada biće postavljeni u Željezničkom naselju na uglu ulica Jovana Mikića i Milutina Uskokovića, Hrastove i Jovana Mikića, Kopaoničke i Bajmočke, Milutina Uskokovića i 51. divizije, i u Libolegele (Milutina Uskokovića).

U Novom selu kontejneri će biti postavljeni u četvrtak i petak na uglu ulica Mičurinove i Trogirske (dva kontejnera), Metohijske i Marka Marulića, Beočinske i Bajskog puta, na uglu Marije Bursać iza parka, na početku Laze Mamužića i na Bajskom putu kod okretišta.

Prolećnom akcijom odvoženja čvrstog i kabastog otpada biće obuhvaćeno ukupno 17 vangradskih i isto toliko gradskih mesnih zajednica, a trajaće sve do 10. juna.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari