Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 19.05.2022.

20:55

Ančeloti: Mislim na Liverpul, a ne na Mbapea

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je u potpunosti fokusiran na finale Lige šampiona protiv Liverpula, a ne na mogući potpis Kilijana Mbapea.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Ančeloti: Mislim na Liverpul, a ne na Mbapea
Foto: Profimedia

Real je već osigurao titulu prvaka Španije, a u petak će u meču poslednjeg kola Primere ugostiti Betis. Iduće subote, 28. maja, sledi finale Lige šampiona protiv Liverpula u Parizu.

"Trenutno razmišljam samo o finalu Lige šampiona", rekao je Ančeloti na konferenciji za novinare uoči sutrašnjeg duela protiv Betisa, prenosi agencija Hina.

"Nemam nedoumice oko početnih 11. Jedina sumnja koju imam je pitanje ko će biti važniji, oni koji počinju ili oni koji će ući u igru", dodao je trener Reala.

Novinare je zanimalo pitaju li Ančelotija navijači oko mogućeg dolaska francuskog napadača Kilijana Mbapea dok šeta ulicama Madrida.

"Ne, jer ne šetam ulicama. Idem u kamp Valdebebas, a potom automobilom kući. Jedem u madridskim restoranima, ali pitaju me samo za finale", kazao je sa osmehom.

Italijanski stručnjak je tri puta osvojio Ligu šampiona, a jedino finale koje je izgubio u svojoj trenerskoj karijeri je ono 2005. protiv Liverpula u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve