Zatvaranje još DVE ULICE u centru grada, počinju radovi na kanalizaciji

Lokalne vesti - Četvrtak 19.05.2022 - 14:39

Još dve ulice u centru Vranja biće zatvorene za saobraćaj zbog radova na kanalizacionoj mreži, saopštilo je JP "Urbanizam i izgradnja grada Vranja.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio
Ovo javno preduzeće je saopštilo da je izdalo dozvolu preduzeću "Millennium team" za privremenu obustavu saobracaja u ulicama Karađorđevoj i Drvarskoj, zbog izvođenja radova na infrastrukturnom objektu fekalne kanalizacione mreze u ovim ulicama.
 
Kako se dodaje u saopštenju, u Karađorđevoj ulici radovi će početi od petka, 20. maja, celim tokom ulice, u dužini od 367 metara.
 
Po zavrsenim radovima u Ulici Karađorđevoj, izvođac radova "Millennium team", će otpočeti radove i u Drvarskoj ulici, u dužini od 485 metara.
 
Rok za završetak radova u obe ulice je 45 kalendarskih dana.
 
Podsećamo, prethodno su, zbog radova na kanalizacionoj mreži, za saobraćaj zatvorene ulice Cara Dušana, gde su radovi otpočeli 5. maja, a zatim, juče i u Ulici Matije Gupca.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: