Četvrtak, 19.05.2022.

10:58

Nemačka: Pucnjava u školi; ima povređenih

Policiji prijavljena pucnjava u jednoj nemačkoj školi. Prema prvim informacijama ima povređenih.

Izvor: B92, Tanjug

Nemačka: Pucnjava u školi; ima povređenih
EPA-EFE/ SASCHA STEINBACH/Ilustracija

Prema postojećim informacijama, pucnjava se dogodila u Bremenvarenu, u Lojd gimnaziji, a prenosi Rojters. Povređena je jedna osoba. Navodi se i da je jedna osoba privedena. Bild piše da je takođe, jedna osoba u bekstvu i da je ona naoružana samostrelom.

Кako dalje prenosi "Nord24", pucnje je čuo učenik, koji je u tom trenutku bio u toaletu, i pozvao policiju. Učenici su se zabarikadirali u svojim učionicama, prema rečima portparola policije, a policija trenutno pretresa školu.

Pucnjave u školama u Nemačkoj su izuzetno retke, a pozadina ovog incidenta nije za sada poznata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

11 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

16 h

Podeli: