Fudbal

Trap: Osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa

Trap: Osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa
Foto: Tanjug/AP Photo/Jose Breton | Trap: Osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa

Ajntraht iz Frankfurta osvojio je prvi evropski trofej poslije 42 godine, a heroj u finalu Lige Evrope protiv Rendžersa bio je golman Kevin Trap.

Čuvar mreže je briljantnim odbranama pred sam kraj duela sačuvao svoj tim i obezbjedio penale. Odbranio je i penal Eronu Remziju, te je izrastao u pravog heroja. Ajntraht je na kraju slavio sa 5:4 nakon penala.

"Imali smo osjećaj da se će ovo dogoditi danas, da ćemo pobjediti u ovom finalu. Dramatično smo izgubili od Čelsija te 2019. godine u polufinalu, a ove sezone smo imali fenomenalan niz u Ligi Evrope. Jednostavno, zaslužili smo. Rad se isplatio i pokazalo se da je vrijedilo. Možda je ovo karma, jer se ipak vraćamo kući sa trofejem", izjavio je Trap poslije utakmice.

Mislio je da će pustiti i suzu, ali to se nije desilo.

"Mislio sam da ću plakati, ali to se nije desilo. Jer stvarno je nerealno da se vraćamo kući sa peharom. Ovo je sjajno za njemački fudbal i sve ljude koje smo širom svijeta učinili ponosnima", dodao je Trap, a prenosi Nova.rs.

Upitan je i kako će proslaviti trofej.

"Mislim da je predsjednik kluba nešto organizovao. Ne znam da li se slažete sa mnom, ali osvajanje ovog trofeja je bolje od seksa. Definitivno je nešto prelijepo, kao što je i seks. Ali svakako mislim da će se neke stvari dešavati u narednih nekoliko dana", zaključio je Trap.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije