Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.05.2022.

20:10

Omladinci Zvezde pozvali navijače na Voždovac

Omladinci Crvene zvezde na zanimljiv način proslavili osvajanje šampionske titule, a ujedno i pozvali navijače da podrže prvotimce.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Omladinci Zvezde pozvali navijače na Voždovac
Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini juniori su nakon završenog treninga krenuli sa stadiona „Rajko Mitić“. Od Terazija je počela njihova šampionska šetnja, a upotpunili su je barjaci sa motivima kluba koji će moći da se kupe posebno za utakmicu protiv Voždovca.

Na veliko oduševljenje svih prolaznika u Knez Mihailovoj ulici biseri Zvezde su imali i spremne pozivnice za predstojeći meč ekipe.

"Takođe, vrlo često su zastajali kako bi se fotografisali sa navijačima, i naravno, kako bi im obezbedili što lepše uspomene sa ovog crveno-belog događaja", piše na sajtu kluba.

"Tradicionalno, njihova krajnja destinacija bio je „Pobednik“ na Kalemegdanskoj tvrđavi. Simbolično su upravo kod „Pobednika“ naši omladinci podigli trofej i imali priliku da se fotografišu, uživaju u druženju sa zvezdašima, naravno i da na taj način pozovu sve navijače Crvene zvezde da podrže naše prvotimce. I ovog puta, na izuzetno kreativan način obeleženo je osvajanje još jedne šampionske titule", dodaje se.

"Ovim putem pozivamo sve vas, da dođete na stadion „Rajko Mitić“ i budete deo pravog spektakla. Naši prvotimci kolo pre kraja prvenstva imaju dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca i svega bod biće dovoljan da izabranici Dejana Stankovića i peti put uzastopno podignu šampionski pehar. Atmosferu će upotpuniti specijalni barjaci koji će se prodavati u krugu stadiona pre utakmice", piše u zaključku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve