');
Najnovije vesti
Blic Zabava

KOMŠIJA ŽELI DA KUPI STAN POKOJNOG VIDOJA, Miša Grof ni da čuje: Drama na Vračaru zbog luksuzne nekretnine

Stan na Vračaru Vidoja Ristovića (44), koji je prošle nedelje iznenada preminuo od posledica respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića, žele da pazare komšije iz kraja. Ta nekretnina je u vlasništvu njegovog oca Miše Grofa, koji, kako prenose domaći mediji, zasad nema nameru da je prodaje.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Viktor i Vidoje Ristović Foto: Goran Srdanov / Ringier
Viktor i Vidoje Ristović

- Dok je Vidoje bio živ, imao je mnogo ponuda za tu nekretninu. Ja sam ga lično nekoliko puta pitao da mi proda taj stan. Šalili smo se da će i meni da krene u životu ako tu budem živeo. Stan se nalazi na trećem spratu i odlično je pozicioniran. Takođe, ima lep raspored i na ceni je. Iako je imao dosta ponuda, on nije imao nameru da ga prodaje, ja sam mu nudio odličnu cenu. Mnogo bolje nego što bi mu agencija prodala. Njegov otac odlučuje, tako da verujem da je Vidoje odbijao prodaju i zbog njega. Tako je i sada. Miša neće da čuje. Pored mene, znam sigurno da ima još nekoliko zainteresovanih kupaca koji čekaju da prođe određeni period i da biznismenu ponude određeni iznos za taj stan - priča izvor za "Kurir".

.
Foto: Zoran Ilić, Goran Srdanov / Ringier
.

Prema njegovim rečima, Vidoje je bio omiljen komšija. Uvek ljubazan i fin, zato je i svima teško pala njegova smrt.

Pročitajte još

- Bio je dobar. Gradski lik. Voleo je žene, život, provod, muziku i umetnost. Nekoliko puta sam bio u njegovom stanu, mnogo ima umetničkih dela. Predstavio bih vam se ja, ali nije situacija. Ako budem uspeo da ispregovaram s njegovim ocem oko kupovine stana, javno ću da se slikam. Voleo bih da ga kupim jer ta zgrada ima vrednost i uvek će biti na ceni. Vidoje je mogao da živi gde god je poželeo. Neka mu je laka zemlja, bio je dobar komšija - završava sagovornik za gore pomenuti portal.