Celebrity News

Ćerke od rođenih sestara TOLIKO RAZLIČITE: Fotografija otkriva istinu o odnosu Hane Ikodinović i Petre Martinović

Ćerke Kristine i Nataše Bekvalac, baš poput svojih majki sličnih su godina, a da li se Hana i Petra slažu tako dobro kao Kristina i Nataša?

Ćerke od rođenih sestara TOLIKO RAZLIČITE: Fotografija otkriva istinu o odnosu Hane Ikodinović i Petre Martinović

Ćerke Kristine i Nataše Bekvalac. baš poput svojih majki, sličnih su godina i od rođenja se činilo da će predstavljati novu generaciju složnih sestara u porodici. Ipak, čini se da Hana i Petra, barem po objavama koje viđamo na društvenim mrežama i nisu tako bliske.

Zapravo, ćerke Kristine i Nataše Bekvalac potpuno su različite i dok je Petra Martinović povučena i pomalo buntovna tinejdžerka, što se može zaključiti iz objava koje njena mam kači na "Instagramu", Hana pretenduje da postane velika zvezda društvenih mreža.

Pročitajte: Ova lepota će ZASENITI MAJKU - Pogledajte kako se Hana Ikodinović spremila za Natašin nastup (VIDEO)

Instagram

 

Pa ipak, iako su sušta suprotnost jedna drugoj Petra i Hana su poput svojih majki veoma složne. Iako svoj odnos ne eksponiraju javno, zbog Petrine povučene prirode, sestre su uvek tu da saslušaju i razumeju jedna drugu, ili se požale na muke koje im zadaju starije sestre Bekvalac.

Obe izuzetno lepe, pretenduju da izrastu u novu generaciju lepotica iz sestrinstva Bekvalac, samo što će ovoga puta to biti dve snažne brinete, naslednice svojih majki, nežnih plavuša.

Komentari (0)

Loading