Sevojničani putuju na odmor u Paraliju o trošku Jedinstvene Srbije i donatora 1Dejan Jovanović/Foto: Privatna arhiva

Pedeset građana Sevojna, putovaće na odmor u Grčku, u Paraliju, o trošku Jedinstvene Srbije i donatora.

Oni će, kako je u saopštenju naveo Dejan Jovanović, predsednik Gradskog i Okružnog odbora te stranke, sa još 700 građana iz cele Srbije, boraviti u tom letovalištu od 19. do 24. maja.

Među njima su privrednici, prosvetni i zdravstveni radnici, radnici javnih preduzeća i lokalne samouprave, članovi kulturno-umetničkih društava, predstavnici mesnih zajednica, udruženja, gradskih ustanova kulture i odbornici.

„Gledali smo da vodimo ljude iz svih oblasti, od politike i ekonomije do kulture i sporta“, naglasio je Jovanović.

On je objasnio da je „Skupština grada Jagodine organizator odlaska 700 građana u Paraliju, a da troškove njihovog prevoza, smeštaja, ishrane i svih taksi, snose donatori“.

To je, istakao je, „treća akcija, koju Jedinstvena Srbija, na čelu sa njenim predsednikom Draganom Markovićem Palmom, organizuje u poslednja tri meseca za gradjane Sevojna“.

„Pored toga što smo u martu vodili 120 Sevojničana u jednodnevnu posetu Jagodini, za tri zdravstvena radnika smo, u aprilu, obezbedili sedam dana u Hurgadi, u Egiptu“, naveo je Jovanović.

„Posebno bih istakao da dve, od pomenute tri akcije, organizujemo posle izbora i po tome smo, možda, jedina politička organizacija koja za građne organizuje razne akcije, putovanja i aktivnosti i van izbornih kampanja,” poručio je Jovanović.

U Sevojnu, jedinoj gradskoj opštini u Užicu u kojoj su 3. aprila održani redovni lokalni izbori, JS, koja je na te izbore izašla samostalno, ima jednog odbornika.

JS najveći donator puta u Grčku  

„Najveći donator puta u Grčku je Jedinstvena Srbija, koja sredstva dobija na osnovu toga što u narodnoj skuptini Srbije ima osam poslanika“, kazao je za Danas Jovanović.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari