Ana Ferik-Ivanovič nova predsednica Društva arhitekata Novog Sada

Arhitektkinja Ana Ferik-Ivanovič izabrana je za novu predsednicu Društva arhitekata Novog Sada (DANS).

Na izbornoj skupštini Društva arhitekata Novog Sada održanoj 17. maja izabrani su i novi članovi Upravnog odbora DANS-a.

Upravni odbor sada, osim predsednice, čine i Aleksandra Marinčić, Teodora Basta, Milena Đinić, Ilija Gubić, Jovan Đerić i Stevan Rodić.

Mandat će im trajati dve godine.
 
Oni su izabrani umesto starog upravnog odbora sa predsednikom Miljanom Cvijetićem, kojima je istekao mandat.
 
Ana Ferik-Ivanovič bila je glasna kada je u pitanju očuvanje zelenila u Novom Sadu, naročito na javnim prezentacijama Generalnog urbanističkog plana Novog Sada, zbog čega su nadležni u "Urbanizmu" pokušali i javno da je diskredituju. 
  • Novi Sad-slika grada

    19.05.2022 01:45
    prolazna NaMa
    ne razumem društvo koje ni na sajt ne ume da stavi sve dosadašnje predsednike, i pored toga što su "istorijski sledbenik Društva arhitekata Novog Sada osnovanog 1. jula 1960. godine."
  • Marko

    18.05.2022 18:59
    @Dejan
    Dejane, nije bilo druge liste, a tacan broj prisutnih i vazecih glasova pogledaj u zapisniku. Bez druge liste izbori su besmisleni!
  • Vaske

    18.05.2022 10:36
    Hmm, bori se protiv novih zgrada, a dok se samo bavila svojim poslom, iskljucivo je projektovala te iste zgrade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti