Pobednici Evrovizije prikupljaće na turneji novac za ukrajinsku vojsku

Ovogodišnji pobednici Evrovizije iz Ukrajine planiraju turneju po Evropi kako bi prikupili novac za ukrajinsku vojsku koja se već više od 80 dana bori protiv ruskih snaga koje su napale zemlju.
Pobednici Evrovizije prikupljaće na turneji novac za ukrajinsku vojsku
Foto: FoNet/AP
Vođa Kaluš orkestra Oleh Psiuk rekao je na konferenciji za novinare u Lavovu da će bend uskoro objaviti na Instagramu koja će mesta obići na turneji.
"Na svakom nastupu prikupljaćemo novac za potrebe vojske", rekao je on.
Psiuk je rekao da se nada da će Ukrajina biti domaćin takmičenja za Pesmu Evrovizije naredne godine.
 
Kaluš orkestar pobedio je u subotu na Evroviziji sa pesmom "Stefanija", koja je mešavina repa i tradicionalne narodne muzike.
 
Pobedili su zahvaljujući glasovima publike.
  • Sima kosmos

    18.05.2022 14:18
    Pevač obukao uniformu i video da zna, pa brže bolje se vratio muzici, da malo popravi pevanje.
  • Stevan

    18.05.2022 09:35
    Liman
    Živela Rusija.
  • Ja

    18.05.2022 08:37
    Ja
    Za ovo je kriv njihov vodja, umislio da mu je svet pozornica a on kauboj u glavnoj ulozi! Kako se samo igraju tudjim zivotima. Rat treba da stane, neka polože oružje da bi se spasili životi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.