Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ u petak i subotu

18:05:00 17.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ biće održana i ovog petka i subote, 20. i 21. maja, na platou ispred Spensa.

Šesta prolećna „Novosadska cvetna pijaca“ u petak i subotu

Foto: Pokret gorana Novog Sada




Posetiocima će se, i ovog puta, predstaviti proizvođači cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, kao i proizvođači meda i hrane.

- Izlagači su pripremili raznovrsnu ponudu sezonskog cveća, sadnica četinara i lišćara, kaktusa, perena, opreme za sadnju i baštu, nešto zdravo i slatko i slano, tako da vas pozivamo da nas posetite i pronađete nešto za sebe i svoje najmilije - navode u Pokretu gorana Novog Sada i podsećaju da je cilj ovog događaja promocija malih proizvođača.

- Kroz ovakav vid promocije različitih profila izlagača i proizvođača, omogućavamo da unaprede svoju ponudu, plasiraju svoje proizvode, ostvare poslovnu saradnju sa ostalim proizvođačima i da promovišu svoju delatnost - dodaju u Pokretu gorana.

Radno vreme Novosadske cvetne pijace je u petak od 8.30 do 19 časova, a u subotu od osam do popodnevnih i predvečernnjih časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
13°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 997.8 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?